Ultrarent vatten

Ultrarent vatten är miljövänligt, kostnadseffektivt och lämnar efter sig ett fantastiskt resultat! Vi på Stenstans fönsterputs använder oss utav Ultrarent vatten till svåråtkomliga glaspartier på hög höjd, fasader som behöver fräschas upp och även för rengöring innan fasadmålning.

Eftersom Ultrarent vatten är 100% miljövänligt och används med teleskopstativ så kan vi undvika åverkan på gräs och buskar runtomkring fönster och fasader och slipper, i de flesta fall, använda skylift.

Ultrarent vatten tar, förutom ”vanligt” smuts, till exempel även bort ingrodda kalkfläckar på badhusfönster och förorenade verkstads- och industrifönster eller väggar, och detta helt utan kemikalier.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta oss för frågor eller offert!

Begär Offert

Vad är Ultrarent Vatten?

Ultrarent vatten framställs genom att man filtrerar vanligt kranvatten i flera steg genom en speciell maskin för att avlägsna alla salter, mineraler, metaller och andra föroreningar. Vattnet blir då helt avjoniserat och neutralt och får en förmåga att bryta bindingarna mellan underlagen och smutsen. Detta tack vara att vattnet vill återgå till sin naturliga balans och suger då åt sig smutsen likt en svamp.

Eftersom vattnet är helt neutralt så lämnar de inga kalkfläckar eller andra prickar efter sig och kan därmed självtorka. Dessutom tar det längre tid för andra föroreningar, partiklar, alger med mera att få fäste där man använd Ultrarent vatten eftersom ytan lämnats helt ren.

Få offert

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och återkopplar så snart som möjligt
Oj! Något gick fel när vi försökte skicka ditt meddelande.…

Mobil: 070-508 00 81
E-post: info@stenstansfonsterputs.se

Stenstans fönsterputs vänder sig till små och stora företag och utför tjänster inom både fönsterputs och golvvård.

Telefontider mån-fre 07-16.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.